2012. november 22., csütörtök


Re:BIBLIAI IDÉZETEK!!
« Válasz #173 Dátum: Ma - 18:54:05 »
 :019:


Jóél: 2: 12-15:

12
De még most is így szól az Úr: Térjetek meg hozzám teljes szívetek szerint; bőjtöléssel is, sírással is, kesergéssel is.
13
És szíveteket szaggassátok meg, ne ruháitokat, úgy térjetek meg az Úrhoz, a ti Istenetekhez; mert könyörülő és irgalmas ő; késedelmes a haragra és nagy kegyelmű, és bánkódik a gonosz miatt.
14
Ki tudja, hátha visszatér és megbánja, és áldást hagy maga után; étel- és italáldozatot az Úrnak, a ti Isteneteknek?!
15
Fújjatok kürtöt a Sionon; szenteljetek bőjtöt, hirdessetek gyűlést!

Jeremiás:4:1:
Ha visszatérsz, Izráel, ezt mondja az Úr, hozzám térj vissza, és ha eltávolítod a te útálatosságaidat előlem és nem ingadozol;

2 Mózes: 34: 6:
És az Úr elvonula ő előtte és kiálta: Az Úr, az Úr, irgalmas és kegyelmes Isten, késedelmes a haragra, nagy irgalmasságú és igazságú. :ima05: :ima06:

Ámós: 5: 15:

Gyűlöljétek a gonoszt és szeressétek a jót; állítsátok vissza a kapuban az igazságot; talán megkegyelmez az Úr, a Seregek Istene a József maradékinak.

Jónás: 3:8-9:
Hanem öltözzenek zsákba az emberek és barmok, és kiáltsanak az Istenhez erősen, és térjen meg kiki az ő gonosz útáról és az erőszakosságból, amely az ő kezökben van!
9
Ki tudja? talán visszatér és megengesztelődik az Isten és elfordul haragjának búsulásától, és nem veszünk el :ima02: :ima05: :ima06:

Sámuel II. könyve:22:36   Idvességednek paizsát adtad nékem, S kegyelmed nagygyá tett engem.
Zsoltárok könyve:40:11   Igazságosságodat nem rejtem el szívemben, elmondom a te hűségedet és segítségedet; nem titkolom el kegyelmedet és igazságodat a nagy gyülekezetben.
:019:
Zsoltárok könyve:57:11   Mert nagy az egekig a te kegyelmed, és a felhőkig a te hűséged.
Zsoltárok könyve:86:13   Mert nagy én rajtam a te kegyelmed, és kiszabadítottad lelkemet a mélységes pokolból.
Zsoltárok könyve:106:7   Atyáink nem értették meg Égyiptomban csodáidat, nem emlegették meg kegyelmed nagyságát, hanem dacoskodtak a tengernél, a veres tengernél.
Zsoltárok könyve:108:5   Mert nagy, egek felett való a te kegyelmed, és a felhőkig ér a te hűséges voltod


 :ima02:


Jeremiás könyve:3:22   Térjetek vissza, szófogadatlan fiak, és meggyógyítom a ti elpártolástokat! Ímé, mi hozzád járulunk, mert te vagy az Úr, a mi Istenünk!

Ezékiel könyve:18:32   Mert nem gyönyörködöm a meghaló halálában, ezt mondja az Úr Isten. Térjetek meg azért és éljetek!


Ezékiel könyve:33:11   Mondjad nékik: Élek én, ezt mondja az Úr Isten, hogy nem gyönyörködöm a hitetlen halálában, hanem hogy a hitetlen megtérjen útjáról és éljen. Térjetek meg, térjetek meg gonosz útaitokról! hiszen miért halnátok meg, oh Izráel háza!?

Máté Evangéliuma:3:2   És ezt mondja vala: Térjetek meg, mert elközelített a mennyeknek országa. :Jezus04:

Apostolok Cselekedetei:2:38   Péter pedig monda nékik: Térjetek meg és keresztelkedjetek meg mindnyájan a Jézus Krisztusnak nevében a bűnöknek bocsánatjára; és veszitek a Szent Lélek ajándékát.
Apostolok Cselekedetei:3:19   Bánjátok meg azért és térjetek meg, hogy eltöröltessenek a ti bűneitek, hogy így eljőjjenek a felüdülés idei az Úrnak színétől.
 :ima02:


Zsoltárok könyve:42:12   Miért csüggedsz el lelkem, és miért nyughatatlankodol bennem? Bízzál Istenben, mert még hálát adok én néki, az én szabadítómnak és Istenemnek.

Zsoltárok könyve:118:28   Istenem vagy te, azért hálát adok néked! Én Istenem, magasztallak téged.
Zsoltárok könyve:119:7   Hálát adok néked tiszta szívből, hogy megtanítottál engem a te igazságod ítéleteire.
Dániel könyve:2:23   Néked adok hálát, atyáimnak Istene, és dicsérlek én téged, hogy bölcseséget és erőt adtál nékem, és mostan megjelentetted nékem, amit kértünk tőled; mert a király dolgát megjelentetted nékünk!


 :ima02:

1. Korintus levél:1:4   Hálát adok az én Istenemnek mindenkor ti felőletek az Isten ama kegyelméért, mely néktek a Krisztus Jézusban adatott

 :ima02:

Zsoltárok könyve:18:2   És monda: Szeretlek Uram, én erősségem!

Sámuel II. könyve:22:47   Él az Úr és áldott az én kősziklám. Magasztaltassék az Isten, idvességem kősziklája.


 :ima02:
Zsoltárok könyve:66:20   Áldott az Isten, aki nem vetette meg könyörgésemet, és kegyelmét nem vonta meg tőlem.

 :ima05: :ima06:


Zsoltárok könyve:68:20   Áldott legyen az Úr! Napról-napra gondoskodik rólunk a mi szabadításunk Istene! Szela.
Zsoltárok könyve:68:36   Rettenetes vagy, oh Isten, a te szent hajlékodból; az Izráelnek Istene ád erőt és hatalmat a népnek. Áldott legyen az Isten!
Zsoltárok könyve:72:18   Áldott az Úr Isten, Izráelnek Istene, aki csudadolgokat cselekszik egyedül!
 :ima02: :ima05: :ima06:


Efézusi levél:1:3   Áldott legyen az Isten, és a mi Urunknak, Jézus Krisztusnak Atyja, aki megáldott minket minden lelki áldással a mennyekben a Krisztusban,
I. Péter levél:1:3   Áldott az Isten és a mi Urunk Jézus Krisztusnak Atyja, aki az ő nagy irgalmassága szerint újonnan szűlt minket élő reménységre Jézus Krisztusnak a halálból való feltámadása által,

 :019: :ima02:


Zsoltárok könyve:18:47   Él az Úr és áldott az én kősziklám, magasztaltassék hát az én idvességemnek Istene!

 :2smitten: :2smitten: :2smitten:
Üzenet módosítása

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése